Hoi, Ik ben beeldend kunstenaar en mijn specialiteiten zijn Monumentale kunst en Schilderen. Ik werk zelfstandig en soms met andere kunstenaars. Mijn werk gaat over de mens en maatschappij. Over het leven nu. Ik vertaal het, zoals ik het zie. En hoe ik het graag zou willen zien. Mijn ruimtelijk werk kan over van alles gaan, daar ik ook soms in opdracht werk. Los van die opdrachten, gaat dit ook over hoe ik de wereld en de mensheid zie.

geen titel

2010

gedachtenkronkels

geen titel

1996

Na de eerste teleurstelling had ze zich nooit meer volledig gegeven. Ze vreesde het verdriet, het verlies, de onvermijdelijke scheiding. Natuurlijk, dergelijke dingen waren inherent aan de liefde -  en de enige manier om ze te vermijden was van de liefde af te zien. niet lijden maar wel liefhebben, dat ging onmogelijk samen.  

ontmoetingsplek

2008

Dit is tot stand gekomen in samenwerking met een collega/vriendin, Damian van der Velden. In opdracht van Chess, it-bedrijf. Een kado voor Meetingpoint van Chess, i.v.m. goede samenwerking. Wij hebben een ontwerp gemaakt van 12 kubussen, 50x50x50cm. gecoat, zodat het zowel buiten als binnen gebruikt kan worden. De blokken zijn aan alle kanten in een bepaalde hoek gesneden. Je kunt ze stapelen en naar jouw idee vorm geven. Het is multifunctioneel. Je kunt erop zitten, bv. aan je pc. Er kunnen meetingen, workshops etc. gehouden worden, d.m.v. de blokken in een kring te zetten.

sea of dreams

2007

“Helder Gekaapt” is een laagdrempelig interactief zomerfestival in Den Helder. Het thema is “Sea of Dreams”. Het vindt plaats in augustus met bijzondere aandacht voor beeldende kunst. Het thema van een festival: "Sea of Dreams." Ik heb dit ontworpen, in samen werking met Damian van der Velden.  We hebben gekozen voor een installatie.  Het is een muur van water, die zich kronkeld door de stad en omgeving. De plasticzakjes gevuld met water vormen de bouwstenen, waarmee de muur is opgebouwd.  De droomwereld is de zee van water. 2007

geen titel

2009

Abre los Ojos Fotografe: Lorette Lux  

Mummels

2008

Dit toneelstuk gaat over wat roken doet met je lichaam.  Het decorstuk laat het binnenste van een lichaam zien. Het toneelstuk heet "Mummels".

Klik-disconnected

2007

Klik-disconnected ging over het dagelijks leven van pubers tussen 14 en 18 jaar oud. Een uur durende theater, gemaakt door kinderen, vormgegeven door een regiseur.