Unieke, zeer exclusieve, patent pending raamdecoratie / roomdivider en wandbekleding. Vertikale, verticale lamellen systeem naar eigen ontwerp. Zonwerend , UV filterend, een breed assortiment aan structuur kunststof. Abstracte schilderkunt, al of niet in opdracht. Nooit meer raam folie nodig, het systeem raam decoratie kent alleen maar voordelen.

verlichting

2010

Halogeen verlichting. Kunststof, metaal, plexiglas. Dimbare 200W transformator. Puntverlichying

Design raamdecoratie Lamellex

2010

Lamellex in Transparant lichtblauw, hoogglans wir n hoogglans parelmoer.

Tunnelverlichting

2012

Verbluffend effect. Als er in de lamp wordt gekeken is het alsof er sprake is van een enorme tunnel, terwijl de diepte maar 9 cm bedraagt. De omgeving wordt door de afzonderlijke ringen en powerledverlichting groots verlicht. Uniek object; maar 1 van gemaakt. KLIK OP DE FOTO OM DE PAGINA MET HET WERK TE OPENEN EN DAARNA OP HET DRAAIENDE KUBUSJE ONDERAAN DE PAGINA VOOR EEN FOTOSHOOT. Incl multicolourleds, afstandsbediening, transformator. Diverse kleurenprogramma's die het gehele kleurenspectrum omvatten; keuze om 1 kleur vast te zetten. In het kleurenspectrum bevindt zich ook witte verlichting! Dimbaar met bijgeleverde afstandsbediening. Zeer laag verbruik van ca 8 Watt voor getoond object. De prijs voor de afgebeelde verlichting met een diameter van 88 cm is 799 euro. De verlichting wordt op maat voor u gemaakt in een kleur naar keuze. Andere Maten zijn mogelijk; Rond en vierkant: minimaal 50cm en maximaal 122cm Rechthoeking:afmetingen variabel tussen: L=50cm-244cm en B=50cm-122cm. Wandbevestiging mogelijk. Voor prijzen van de verlichting naar uw keuze kunt u mailen. Voor een bezichtiging in Rotterdam bent u van harte welkom!   

Bruidsboeket zijaanzicht

2008

Voor een indruk van de diepte

Lamp (Zie fotoshoot)

2009

Kunststof , staal en halogeen. Op klantspecifieke wensen kan een ander design worden gekozen, zoals kelken en frame. Er is geen gebruik gemaakt van draden; aansturing geschiedt door het frame zelf.

Design raamdecoratie Lamellex (fotoshoot)

2009

Recente opdracht waarin een golf verwerkt moest worden in het raamdecoratie systeem ivm woning aan zee. Uitgevoerd in transparant zon (UV) werend / blinderend en Bruin (niet doorlatend) materiaal.14m2

Design raamdecoratie Lamellex (fotoshoot)

2009

Opdracht Raamdecoratie in bruin zonwerend en creme. Enkele lamelbreedte met overlap. 2 panelen per lengte

Design raamdecoratieLamellex voor Galerie Villa Arena Amsterdam

2009

In Galerie Art Fusion hangt een opstelling van het Lamellex systeem.

Lichttafel (klik hier en klik daarna rechtsboven op kubusje voor fotoshoot)

2008

Dit idee is vastgelegd en beschermd. De kleuren, vorm en afmetingen zijn variabel en wordt op klantspecifieke wensen vervaardigd.

Bruidsboeket / Wedding Bouquet

2006

Roosjes op paneel uit een bruidsboeket. Zowel de afmetingen als de kleuren zijn op aanvraag klant leverbaar.De bloemen uit een voor u belangrijk boeket kunt u mij aanleveren; deze worden verwerkt zoals op de foto te zien. Roses on canvas panel from my own wedding bouquet.Size and colours come in the desired way.Supply me with your flowers and I'll make something beautifull from them.

Lichttafel2 (klik hier en klik daarna rechtsboven op kubusje voor fotoshoot)

2008

Dit idee is vastgelegd en beschermd. De kleuren, vorm en afmetingen zijn variabel en naar klantspecifieke wensen vervaardigd.

Geboorte van een meisje: Imke

2008

Een bijzondere opdracht.Na een lastig begin verwoordt dit werk een prachtige en kerngezonde baby!

Geboorte van een Jongen / Birth of a Boy

2008

Verwerkt zijn : Geboortekaartje, Speen, Sokjes, Autootje. Het werk vertelt het levenspad; van speentje tot rijbewijs loopt ie op zijn sokjes zijn Weg... In this painting are put: Birth card, little toy car, Socks, Pacifier (nipple); this piece expresses the life path; from pacifier (nipple) to drivers licence he walks along very easily.

Exhaling

2009

Dit werk is in 1 jaar en 2 maanden tot stand gekomen. De subjectieve uitademing als objectiviteit staat centraal.

Design raamdecoratie Lamellex (Video actief)

2008

In bijna elke kleur, lichtdoorlaatbaarheid en vorm leverbaar. Op dit systeem zijn rechten van toepassing; het is geregistreerd en beschermd. leverbaar op maat volgens klantspecifieke wensen.Patent!

Design wandbekleding Plannallex (video actief)

2008

Het uiterlijk is in enkele minuten te veranderen zonder gereedschap of bevestigingsmiddelen. Dit idee is geregistreerd en beschermd! leverbaar op maat volgens klantspecifieke wensen.

Ei (zie fotoshoot)

2009

Hittebestendige spuitlak. In diverse kleurstellingen. Mogelijkheid om theelicht in te plaatsen.

Hert (fotoshoot)

2009

Opdracht.Geeft de bijzondere relatie weer tussen man en vrouw.

Ei (zie fotoshoot)

2009

Hittebestendige spuitlak. In diverse kleurstellingen. Mogelijkheid om theelicht in te plaatsen.

Ei (zie fotoshoot)

2009

Hittebestendige Spuitlak. Mogelijkheid om een theelicht in te plaatsen.

Ei (zie fotoshoot)

2009

Hittebestendige spuitlak. In diverse kleurstellingen. Mogelijkheid om theelicht in te plaatsen.

Van Rups tot Vlinder / From Catapillar to Butterfly

2007

Het begrip dat de intuïtie ons brengt waar we allen zo naarstig naar op zoek zijn. Understanding that the intuition will take us where we're all searching so intens for.

Interieur

2006

Of er iets gemaakt kon worden dat bij de kleuren van het interieur paste...

Ei / Egg

2007

Glas van binnen geschilderd; fungeert als lamp met een theelichtje erin. Hittebestendig. Glass Art; made from recycled Glass; inside spray- painted with fluorescending paint. Heat resistant.

Dubbel 'ei' 2 / Dubble Egg 2

2008

Uit recycled glas gemaakt; binnenzijde gespoten met fluorescerende spuitlak;verbluffend in het donker.Inside spay- painted with fluorescending paint.In the dark it is amazing.

Dubbel 'ei' / Dubble Egg

2008

Uir recycled glas; binnenzijde gespoten met fluorescerende spuitlak; verbluffend in het donker. Glass Art;from recycled Glass; inside spray- painted with fluorescending paint.

Eerlijk / Honesty

2007

Duurt het langst. Takes the longest time.

Spiegel

2007

Zowel de lijst als de spiegel zelf beschilderd en gevernist. Krasbestendig en niet kwetsbaar. De kleuren en maten zijn variabel.

(Ru)ijs(t)

2006

Winter met zijn heldere verkoelende kristallen. Voel de ruis!

Natuustrie

2007

Als het nét even anders was gegaan tijdens de industriele revolutie. When things would have happened just a little bit different during the industrial revolution.