Ik maak beelden van steen (albast, serpentijn en speksteen) en keramieken beelden, vazen en schalen. Ik ben zowel abstract als figuratief bezig. Ik houd van variatie in mijn beelden/ sculpturen. Ik laat me vaak inspireren door de natuurlijke dingen om me heen. Ik zoek graag de grenzen op van de materialen waarmee ik werk. De sculpturen worden gestuurd door snelle improvisatorische handelingen waardoor een spontaan karakter ontstaat. Wilt u een beeld graag net even anders, dan probeer ik dit graag, vrijblijvend, voor u te maken. Ook een workshop behoort tot de mogelijkheden.

Zittend Lijsje

2018

Dit Lijsje met haar lange benen is gemaakt van keramiek. Ze zit op een tropische boomwortel. Deze is met 2 pinnen vastgezet op een stuk ruw speksteen. Ze zit er los op en kan er makkelijk afgehaald worden. Door de dunne delen van Lijsje is het moeilijk te versturen.  

Plural 1

2015

Surreeel beeld met verschillende voor en achterkant. In totaal 11 verschillende figuren in compositie. Achterkant is op andere foto te zien. Plural 1 en plural 2 zijn dus 1 beeld. Afgewerkt met acryl.   

Golfje

2018

Keramiek kunstwerk van in totaal 54 cm hoog, incl. de sokkel. Het is gemaakt van platgemaakte rolletjes en geglazuurd met glanzende geel, oranje, rood, aqua en cobaltblauwe glazuur. Het zit met een ijzeren pin in de donker blauwe houten sokkel.

Plural 2

2015

dit is de achterkant of voorkant van plural 1 dus zie plural 1 Dit beeld is door zijn gewicht alleen af te halen.   

Spiegel

2018

Spiegel met een keramieken  rand. Geglazuurd met een rode glanzende glazuur. Ook te maken op afspraak.        

partygirl

2013

keramieken beeld met acryl. 

Flatrolvase

2017

  Deze vaas is opgebouwd met platte rolletjes. Deze zijn niet allemaal horizontaal geplaatst maar juist op een onregelmatige onvoorspelbare manier.  De vaas is erg zwaar en geglazuurd met een groen/ blauwe glanzende glazuur. De achtergrond is donkergroen en op de oppervlakte komt de blauwe glazuur tevoorschijn.  Dit is een kunstvaas, niet bedoeld om als vaas te gebruiken maar eerder om op een sokkel te plaatsen.   

Nature

2017

Grote vaas, opgebouwd uit een rol die uit 1 stuk van de bodem naar boven gaat en daar afhangt. De binnenkant is glad afgewerkt en geglazuurd. De buitenkant is puur, ruw en onbewerkt. Puur natuur. Het is gemaakt van zwartbakkende klei met een transparant, rode glazuur aan de binnenkant. De vaas is geïnspireerd op het houtblok waar het op staat. De contouren van de houten sokkel zijn dezelfde als van de vaas en dit loopt zo ook door naar boven. 

Open flatrolvase

2017

Uit geplette rolletjes opgebouwde vaas. Geglazuurd met eigen glazuur.

The triangel twist

2017

Deze sculptuur is gemaakt van dunne stroken klei. Het is geglazuurd en bevestigd op een zwarte houten sokkel. Alleen af te halen.